FacebookTwitterLinkedIn

GALA FORBES RESIDENTIAL BUILDINGS – THE NEW WAY OF LIVING, aflată la prima ediţie în 2022 – este un concept 100% marca Forbes România.

Gala de premiere a fost gândită ca un eveniment de înaltă ţinută. În acest context, Forbes România își propune ca în cadrul galei să-i recunoască și să-i recompenseze pe cei mai importanţi jucători de pe piaţa rezidenţială.

Astfel, în cadrul GALEI FORBES RESIDENTIAL BUILDINGS – THE NEW WAY OF LIVING sunt premiate, în acest an, companiile care s-au reinventat și s-au adaptat noilor cerinţe impuse de contextul actual.

Pandemia a schimbat fundamental relaţia dintre angajaţi, angajatori și job. Work from home a devenit noul normal, iar ceea ce înainte părea o utopie s-a transformat peste noapte în regulă.

La doi ani de la pandemie, clădirile de birouri sunt în continuare mai mult goale, pe măsură ce tot mai multe apartamentele au fost pregătite și echipate cu spaţii office.

Forbes Romania Residential Buildings aduce în discuţie principalele tendinţe și modificări care marchează piaţa rezidenţială locală în 2022.

Piaţa rezidenţială a fost unul dintre cele mai efervescente segmente ale domeniului imobiliar, înregistrând recorduri fără precedent. Investiţiile au continuat, la fel și proiectele, iar vânzările au mers mai bine decât în ultimii cinci ani, în pofida pandemiei. Munca de la distanţă a reprezentat motorul creșterii tranzacţiilor în ultimul an, oamenii fiind interesaţi de spaţii cât mai generoase, cu tot mai multe facilităţi în împrejurimi, pentru a-și putea desfășura activitatea. Trend care pare că va continua, cu pandemie sau fără.

FORBES RESIDENTIAL BUILDINGS – THE NEW WAY OF LIVING debutează cu un panel de discuţii menit să răspundă celor mai importante întrebări ale momentului:

✔ Care sunt segmentele care au performat cel mai bine în ultimii ani și cum s-au schimbat preferinţele cumpărătorilor?

✔ Care sunt punctele forte ale noilor proiecte aflate în construcţie și care sunt principalele diferenţe comparativ cu cele livrate până în prezent (facilităţi integrate, suprafeţe, terase și curte, sustenabilitate și eficienţă energetică etc.)?

✔ Cum se schimbă strategia dezvoltatorilor imobiliari pe fondul evoluţiei preţurilor din domeniul materialelor de construcţii?

✔ Care sunt cele mai frecvente investiţii pentru creșterea confortului locuinţei?

Parteneri strategici

Preferred partner

Parteneri gold

Partener star

Parteneri

Oportunități de parteneriate la sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la events@forbes.ro 

SPEAKERI Forbes Residential Buildings 2022