FacebookTwitterLinkedIn
Agenda evenimentului

Gala Forbes Best Office Buildings – The New Way of Working – aflată la a noua ediție în 2023 – este un concept 100% marca Forbes România și a înregistrat un succes deosebit încă de la prima ediție care a avut loc în anul 2015.

Forbes România își propune ca în cadrul galei să-i recunoască și să-i recompenseze pe actorii principali ai acestui segment de piață. Astfel, în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings – The New Way of Working sunt premiate companiile cu reușite sau schimbări notabile în piața imobiliară office.

Investițiile în real estate au reprezentat întotdeauna un segment important, cunoscând creșteri semnificative pe piețele de office, retail, centre comerciale și spații industriale atât în București, cât și în celelalte orașe mari din țară.

Ultimii ani au adus schimbări majore pe piața de spații de birouri din România: investiții reprezentative, tranzacții uriașe, relocări notabile. Iar dincolo de toate acestea, tehnologia și munca la distanță a schimbat atât felul în care se construiește, cât și felul în care funcționează o clădire de birouri.

Ediția de anul trecut a galei Forbes Best Office Buildings a debutat cu un panel de discuții în care s-a discutat despre viitorul Office și trendurile anului 2022 pe piața de spații office. Discuția a fost moderată de redactorul-șef al revistei Forbes România, Ionuț Bonoiu.

Parteneri Strategici

Partener preferred

Cafeaua oficială

Apa oficială

Parteneri gold

Parteneri Silver

Tech Innovation Partner

Tech Innovation Partner eveniment business

Parteneri

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație și de confirmare din partea organizatorilor.

#ForbesBestOfficeBuildings #ForbesRomania #ForbesEvents #BestOfficeBuildings #TheNewWayOfWorking


Speakeri