FacebookTwitterLinkedIn

Lumea în care trăim este plină de incertitudini și riscuri la tot pasul. Pandemia prin răspândirea rapidă a virusului COVID-19 a schimbat modul în care gândim și ne comportăm. Persoanele fizice, familiile, organizațiile, proprietățile, bunurile personale și activele sunt expuse la diferite tipuri și niveluri de risc pe care, din păcate, nu-l putem anticipa la momentul prezent. Viitorul este incert și poate aduce riscuri precum pierderea de vieți omenești, îmbolnăvirea subită, pierderea bunurilor personale prin furt, incendiu, pierderea proprietății ca urmare a unui fenomen meteorologic nefericit.

Cu toții ne dorim să putem preveni evenimentele nedorite, oricâte măsuri de siguranță am adopta, lumea financiară a dezvoltat produse și servicii care să îmbunătățească nivelul de protecție și de confort, compensând pierderi financiare sau oferind soluții de economisire. Iar unul dintre jucătorii importanți din asigurări din România este Eurolife FFH, cu 15 ani de experiență în asigurări: O companie care face parte dintr-un important grup financiar internațional, cu expertiză în piețele globale.

Pe lângă protejarea persoanelor fizice și afacerilor de orice dimensiune expuse la riscuri potențiale, sectorul asigurărilor contribuie în mod semnificativ la creșterea economică generală a unui stat, prin asigurarea stabilității funcționării firmelor și generarea de resurse financiare pe termen lung. Mai mult decât atât, sectorul asigurărilor încurajează comportamentul de economisire în rândul societății și generează locuri de muncă pentru un număr semnificativ de persoane.

Eurolife FFH România este o companie de asigurări cu 15 ani de experiență cu un portofoliu de asigurări generale și asigurări de viață destinate persoanelor fizice și companiilor. Asigurările de viață de la Eurolife FFH sunt printre cele mai cunoscute și utilizate tipuri de asigurări de către cei care își doresc protecție și confort în cazurile neprevăzute pe care le poate aduce viitorul. Pe lângă acestea, Eurolife FFH este alături de clienții săi cu un portofoliu extins de asigurări de călătorie în străinătate, asigurare storno pentru călătoriile și experiențele din România, asigurare pentru locuință, asigurări pentru credite și asigurări de sănătate.

Eurolife FFH România este fidelă promisiunii sale de a face asigurările simple, ușor de accesat și s-a adaptat la nevoile consumatorilor de a accesa orice informație în câteva secunde online și a dezvoltat 4 produse 100% digitale, disponibile pentru clienți online pentru a fi mai aproape de oameni. Acum poți să accesezi orice tip de asigurare de care ai nevoie prin apăsarea a câtorva click-uri, poți să te informezi despre ceea ce reprezintă o anumită asigurare, care sunt termenii și condițiile și cum să beneficiezi de asigurare. Ai la dispoziție profesioniști din sectorul asigurărilor care te pot îndruma în cazul nelămuririlor sau unor probleme.

Mai mult, pe platforma Eurolife FFH România poți să îți faci o simulare pentru o asigurare de locuință, de călătorie, asigurare pentru copiii sau asigurare storno pentru călătoriile și experiențele din România; și să o achiziționezi simplu și rapid prin completarea câtorva date. Astfel, timpul și efortul depus pentru a merge la o sucursală fizică pentru a-ți procura o asigurare sunt eliminate din start, iar informațiile sunt la îndemână, expuse transparent și pe înțelesul tuturor Toată acțiunea se petrece din confortul casei tale, de la birou sau chiar în drum spre aeroport!