FacebookTwitterLinkedIn

Prima fază de dezvoltare a EnVogue Residence – Iuliu Maniu, ansamblu rezidențial amplasat în apropierea stațiilor de metrou Păcii și Preciziei, se află în proces de finalizare, anunță dezvoltatorul. Cele 165 de unități locative vor fi gata în decurs de o lună. 

În prezent, este în derulare, concomitent, și faza a doua de construcție a proiectului, ce cuprinde 210 apartamente, iar investiția în ambele faze se ridică la circa 40 de milioane de euro.

„După realizarea recepției, ne vom concentra pe finalizarea celei de-a doua etape, adică a corpului B, al cărui termen de predare este estimat pentru finalul acestui an. În prezent, mai bine de jumătate din apartamentele aferente celor două faze de dezvoltare sunt (pre)contractate, cele mai căutate fiind unitățile de tip studio, respectiv cu două camere”, spune Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence.

Dintre facilitățile particulare ale acestui proiect se numără „adăposturile antiatomice (câte unul pentru fiecare bloc)”, precum și instalarea, la începutul acestui an, a primei serii de panouri fotovoltaice.