FacebookTwitterLinkedIn

Elon Musk a declarat marți că oferta sa de a cumpăra platforma de socializare Twitter nu va avansa până când directorul executiv al companiei va dovedi public că aceasta are mai puțin de 5% conturi spam.

CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, respinge preocupările lui Elon Musk cu privire la existența în masă a conturilor spam de pe platformă, spunând că sugestia lui Musk de a măsura problema prin efectuarea unei eșantionări aleatorii a 100 de conturi nu ar funcționa. „Estimările noastre interne reale pentru ultimele patru trimestre au fost toate cu mult sub 5%”, a scris Agrawal pe Twitter. 

Elon Musk a presărat brusc îndoieli cu privire la acordul său de 44 de miliarde de dolari de a cumpăra Twitter, postând pe Twitter că înțelegerea a fost „temporar în așteptare” din cauza preocupărilor legate de existența conturilor spam pe această platformă, relatează Reuters. Mai apoi, acesta a precizat că este „încă angajat” în finalizarea achiziției. Prețul acțiunilor companiei a scăzut pe fondul confuziei create.