Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Elon Musk a cumpărat un bilet la bordul navetei lui Richard Branson. Cât a plătit miliardarul pentru o cursă în spațiu

Richard Branson a vândut până acum 320 de bilete pentru cursele cu naveta Virgin Galactic. Valoarea totală a acestora se ridică la 80 de milioane de dolari.
SpaceX Conducts In-Flight Abort Test In Florida, Kennedy Space Center, United States - 19 Jan 2020

Miliardarul Elon Musk a plătit 250.000 de dolari pentru o cursă la bordul Virgin Galactic, potrivit Wall Street Journal. 

Pregătirea zborului miliardarului britanic a durat 17 ani și a decolat cu succes duminică din deșertul New Mexico până la marginea spațiului. A fost o călătorie istorică, iar mizele ei, dincolo de progresul tehnologic, sunt deopotrivă economice. S-a dat startul turismului spațial.

Printre colegii de zbor ai lui Richard Branson s-au numărat Beth Moses, astronaut instructor-șef  la Virgin Galactic, Colin Bennett, inginerul-șef de operațiuni al Virgin Galactic, și Sirisha Bandla, vicepreședintele pentru afaceri guvernamentale și operațiuni de cercetare al companiei.

Richard Branson se concentrează pe călătoriile suborbitale cu scop comercial – la fel ca Jeff Bezos – pe când Elon Musk desfășoară misiuni de lungă durată (necomerciale). Acesta trimite oameni pe Stația Spațială Internațională și vrea ca în viitor să aibă misiuni pe Marte.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii