FacebookTwitterLinkedIn

Elis Pavaje s-a implicat anul acesta în trei proiecte comunitare, dedicate generațiilor viitoare. A realizat infrastructura clubului Năstase/ Marica Sports, a amenajat căi de acces pentru 11 școli și grădinițe prin parteneriat cu Bookland și grădina terapeutică a Institutului Oncologic București. Investiția în colaborarea cu Bookland, în perioada 2021-2023 și în celelalte două proiecte se ridică la 110.000 euro.

Sportul, educația și sănătatea sunt direcțiile prin care Elis Pavaje întoarce în comunitate sprijinul primit din partea acesteia pentru dezvoltarea permanentă. Cultura organizației a fost construită în jurul conștientizării nevoilor comunităților locale, iar compania a rămas consecventă obiectivului de a susține dezvoltarea infrastructurii de acces, publice sau private.

O realizare în 2023  este alocarea produselor pentru reamenajarea spațiilor exterioare pentru 11 școli si grădinițe din mediul rural, prin parteneriatul cu Asociația Bookland, împreună cu care, Elis Pavaje a contribuit la creșterea conștientizării în școli a importanței lecturii, printr-un proiect special, derulat în 17 școli. Contribuția Elis Pavaje din acest an a constat în 2700 mpde pavele și 3720 de borduri.

“Ne dedicăm excelenței dar în același timp ne implicăm concret în comunitate, în școlile din mediul rural, acolo unde fiecare pas înseamnă mai multă încredere și bucurie de a veni la școală, mai multă motivație în călătoria către o educație de calitate. Este de datoria noastră ca societate să le punem la dispoziție copiilor spații adecvate, curate și prietenoase în care să își petreacă recreațiile în mod agreabil, cu colegii și profesorii, să-și creeze amintiri frumoase și să se atașeze de valoarea educației. Un spațiu adecvat oferă tuturor demnitatea și starea potrivită, necesare unui act de învățare la standarde care corespund vremurilor în care trăim”, a declarat Emil Goţa, Director General Elis Pavaje.

Elis Pavaje marchează astfel  finalizarea  proiectului  “Pășește cu încredere în școală”, derulat împreună cu Asociația Bookland, prin care au fost reabilitate spațiile exterioare pentru 49 de școli si gradinite, pe parcursul a trei ani. 

La invitația Asociației P.A.V.E.L, Elis Pavaje a contribuit la realizarea unei grădini terapeutice și senzoriale în curtea Institutului Oncologic București, pentru copiii care petrec aici  chiar și câțiva ani pentru s-și recupera sănătatea.

Năstase/ Marica Sports Club a încredințat companiei Elis Pavaje proiectul de amenajare a drumurilor de acces și parcării ale Clubului. Contribuția Elis Pavaje a fost de: 5500 mp pavaj, 850 ml borduri și 200 ml rigole. Situat în zona de nord a capitalei Năstase/ Marica Sports Club are 14 terenuri de tenis, două terenuri de fotbal mici și un teren de fotbal mare. Clubul a redat sportului românesc baza sportivă “Voința”.

Valoarea investită în colaborarea cu Bookland, în perioada 2021-2023 și în celelalte două proiecte se ridică la 110.000 euro.