Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Element Industrial primește autorizația de construcție pentru Eli Park 1

Element Industrial, compania de dezvoltare imobiliară focusată pe segmentul logistic, a primit autorizația de construcție pentru Eli Park 1 și a demarat prima fază a lucrărilor, valoarea totală a investițiilor ridicându-se la 25 de milioane de euro.
 aboneaza-te
Eli Park 1

Eli Park 1 va avea o suprafață închiriabilă de 45.000 mp de spații de depozitare și birouri și presupune o investiție totală de 25 milioane de euro. Proiectul logistic este deservit de cateva linii de transport in comun si este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea), spre deosbire de alte zone clasice de logistică unde sunt probleme în acest sens, ca de exemplu A1 – km 14 sau 23.

”Compania Sagex Construct a câștigat licitația pentru desemnarea antreprenorului general și va ridica prima fază a proiectului logistic, în suprafață de 20.000 mp, cu termen de livrare în trimestrul trei al acestui an”, precizează Muler Onofrei, Managing Partener,  Element Industrial.

Noul proiect este dezvoltat la standard internațional de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare.

Element Industrialcompania înființată de Ionuț Dumitrescu și Muler Onofrei, are în vedere dezvoltarea unui portofoliu de proiecte industriale și logistice, atât în București, cât și în orașele regionale. Totodată, ea oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilități de producție și depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect.

One United Properties a demarat construcția unui proiect rezidențial situat în zona Timpuri Noi din București

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii