FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, Neo Timpuri Noi a primit autorizația de construire a unui imobil cu funcțiune mixtă, comerț și locuire (S+P+8 etaje), demarând deja lucrările la acest complex. Situat pe un teren intravilan de 3835 mp, în sectorul 3 al Capitalei, Neo Timpuri Noi va avea 8 etaje: 108 unități locative (65 apartamente de 2 camere, 31 apartamente de 3 camere, 12 apartamente de 4 camere), spații comerciale și parcare subterană și exterioară supraetajată.

„Acest complex  va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, pentru care One United Properties a început deja demersurile de certificare Green Homes,o caracteristică a tuturor proiectelor companiei. Neo Timpuri Noi vizează alinierea la standardele cu care One United și-a obișnuit deja cumpărătorii: materiale sustenabile, sisteme și instalații eficiente energetic, cu grad de poluare redus, o calitate a mediului interior mai sănătoasă, eficiență energetică superioară a clădirii, sortarea deșeurilor încă din faza de șantier, totul realizat la cele mai înalte standarde”, potrivit companiei.

Divizia NEO dezvoltată de One United Properties, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața proprietăților rezidențiale exclusiviste din București, are ca obiectiv dezvoltarea de proiecte rezidențiale exclusiviste de dimensiune mai mică decât ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum clădiri de blocuri cu 4-8 etaje sau construcții pe suprafețe de teren de 2.000-3.000 de metri pătrați.   Divizia de real estate NEO are în portofoliu ansambluri rezidențiale exclusiviste atât în București, cât și pe litoral. Compania a fost înființată în luna august a anului 2018 și are deja achiziționate primele trei locații: NEO Floreasca Lake, NEO Timpuri Noi și NEO Mamaia.