FacebookTwitterLinkedIn

De opt ori nominalizată la Oscar ca producătoare a blockbuster-elor „E.T.”, „Jurassic Park” și „Star Wars”, Kathleen Kennedy a pus în vânzare o proprietate pe care o deține în Malibu din 2015, împreună cu soțul ei, regizorul Frank Marshall.

Cei doi au cumpărat proprietatea din Malibu în 2015, cu 9,75 de milioane de dolari, și vor să o vândă acum cu 18,5 milioane. Vila pe un singur nivel are patru dormitoare și patru băi și este înconjurată de un teren de 9.000 de metri pătrați situat în vârful unui deal. Pentru a exploata din plin amplasarea excepțională, clădirea are pereți culisanți din sticlă care permit pătrunderea luminii naturale și admirarea priveliștii copleșitoare spre ocean.

Decorat în culori odihnitoare, livingul minimalist este dotat cu șemineu și are tavanul cu grinzi aparente. Din bucătăria generoasă ca dimensiuni, cu zonă de servit masa și cu un spațiu special pentru micul dejun, se poate ieși pe terasă.

Spațiosul dormitor principal are un șemineu discret într-un colț furat de la peretele de sticlă care se înalță de la podea la tavan și care permite accesul spre terasa privată cu vedere la ocean. Dressing-ul este la fel de mare ca dormitorul, iar baia are duș deschis și cada încadrată de ferestre prin care se vede verdele grădinii.

Din aproape toate camerele se poate ieși în curtea din spate, unde se află piscina infinită, o terasă umbrită de copaci și încă una cu pergolă, unde este amplasat grătarul.

Considerat unul dintre cele mai influente cupluri de la Hollywood, Kennedy și Marshall, căsătoriți din 1987, au primit în 2019 premiul Irving G. Thalber Memorial din partea Academiei Americane de Film, Kathleen fiind până în prezent prima și singura femeie care deține prestigioasa distincție.

Kathleen Kennedy și Frank Marshall la premiera londoneză a filmului „Indiana Jones and the Dial of Destiny” Profimediaimages.ro

În vârstă de 70 de ani, Kathleen Kennedy a înființat, în 1981, compania Amblin Entertainment, împreună cu soțul ei și cu regizorul Steven Spielberg.

Kathleen a debutat ca producător cu „E.T.”, în 1982, de-a lungul timpului ajungând să producă majoritatea filmelor lui Steven Spielberg, care au avut încasări de 11 miliarde de dolari, dar și alte bijuterii cinematografice precum „Podurile din Madison County”, „Snow Falling on Cedars” sau „The Curious Case of Benjamin Button”.

 În 2012, a devenit președinta Lucasfilm, după ce Disney a achiziționat compania cu 4,2 miliarde de dolari. Aici s-a ocupat de titluri precum trilogia „Star Wars” (episoadele 1-3), „The Force Awakens”, „The Last Jedi”, „Rogue One”, dar și de seriale pentru Disney+ („The Mandalorian”, ”The Book of Bobba Fett”, „Obi-Wan Kenobi”). Cel mai recent film produs de Kathleen Kennedy este „Indiana Jones and the Dial of Destiny”.  

Foto Coldwell Bankers