Cautare
, Redactor Forbes România

Imobiliare |
|

Drumul către noi achiziții: AFI Europe își declară intenția de a cumpăra birourile din România ale NEPI-Rockcastle

AFI Europe a semnat o scrisoare de intenție neangajantă pentru achiziția portofoliului de clădiri de birouri din România al NEPI Rockcastle, cu o suprafață totală construită de aproximativ 170.000 de metri pătrați, potrvit reprezentanților companiei.
Doron Klein_AFI EUROPE

AFI Europe va beneficia de exclusivitate pentru a derula un proces de due-diligence care vizează portofoliul de clădiri de birouri Clasa A, cu o valoare totală de aproximativ 310 milioane de euro.

„Scrisoarea de intenție pentru achiziția portofoliului NEPI face parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen lung. Pe lângă proiectele imobiliare pe care le-am dezvoltat, suntem și o companie de investiții și căutăm permanent noi oportunități pe piață”, a declarat Doron Klein, CEO al AFI Europe Romania și Cehia.

În funcție de încheierea cu succes a procesului de due-diligence și de îndeplinirea altor condiții specifice, cele două părți vor decide asupra următoarelor etape.

Săptămâna trecută, proprietarul AFI Mall a anunţat că a încheiat pre-contractul de cumpărare a 75% din acţiunile proiectului Casa Radio, la un preţ de 60 de milioane de euro.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii