FacebookTwitterLinkedIn

Dreamstime, cea mai mare comunitate de imagini stock din lume și unul dintre liderii mondiali din industria de fotografie stock, lansează versiunea în limba română a site-ului său. Lansarea are loc de ziua României.

Cu această ocazie, utilizatorii pot beneficia de o promoție – 50% reducere la planurile de abonamente și pachete de credite, promoție ce va fi activă 24 de ore. Dreamstime.com este accesibil în 12 limbi: engleză, franceză, poloneză, italiană, spaniolă, portugheză, olandeză, rusă, greacă, chineză, suedeză, germană, la care se vor adăuga și alte limbi.

În paralel cu folosirea unui sistem automatizat, Dreamstime colaborează cu traducători nativi pentru a asigura calitatea și claritatea informației.

“Traducerea și, implicit, adaptarea site-ului nostru la nivel local are ca scop îmbunătățirea semnificativă a experienței utilizatorilor din România. Reducerea posibilelor bariere lingvistice printr-o navigare intuitivă, înțelegerea mai ușoară și mai rapidă a informațiilor, crearea unei conexiuni autentice și, nu în ultimul rând, creșterea accesibilității contribuie la o experiență online mai plăcută și mai eficientă”, declară Andrei Iancu, UX/UI lead designer Dreamstime.

Dreamstime a fost fondată în România acum mai bine de 20 de ani și are peste 51 de milioane de utilizatori și peste 226 de milioane de imagini și clipuri video și audio.

“Dorim să atragem, astfel, mai mulți utilizatori și clienți noi și as îmbunătățim experiența celor existenți prin navigarea în limba cu care le este cel mai ușor as interacționeze. Suntem foarte bucuroși că am reușit să implementăm și varianta în limba română, care beneficiază de traduceri automate complete pentru cele câteva sute de milioane de fișiere pe care le reprezentăm, dar și de traduceri personalizate pentru tot conținutul static. Sperăm să acoperim astfel mai multe dintre exigențele publicului român, o audiență poliglotă”, spune Șerban Enache, CEO Dreamstime.

Dreamstime este booststrapped, adică independentă financiar, fără capital extern, și a avut profit din primul an. Este liderul care oferă fotografilor cele mai mari royalties.