FacebookTwitterLinkedIn

Ediția a IV-a a celui mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii – FORBES KIDS FESTIVAL – s-a încheiat cu mii de chipuri fericite! Evenimentul a avut loc duminică, 3 iulie, în grădina generoasă a hotelului Crowne Plaza din București, de dimineața până seara.

Forbes Kids Festival 2022 a transformat grădina de la Crowne Plaza într-un tărâm de poveste. Copii, părinți și bunici deopotrivă s-au bucurat de o zi „altfel” de vacanță, tradusă prin joacă, distracție, copilărie, magie. Programul a fost variat, dinamic, pe gustul celor mici și celor mari.

La cornerul TEILOR a strălucit toată ziua ursulețul Teilor, în timp ce copiii s-au jucat cu entuziasm în piscina cu bile. La atelierul de reciclare creativă Reciclad’OR copiii au învățat cum să contribuie la o planetă mai frumoasă. La pavilionul Essilor cei mici au beneficiat de screening oftalmologic și recomandări avizate privind sănătatea ochilor. De asemenea, au putut afla mai multe despre proiectul PRIVEȘTE ÎN VIITOR – dezvoltat de Vision for Life Paris, Salvați Copiii România și Essilor România. La cornerul Eurolife FFH Asigurări România copiii au învățat despre meseriile viitorului, bucurându-se de surprize și cadouri. Nazzuro Aqua le-a pregătit celor mici o super demonstrație de testare a calității apei. Mămicile participante la eveniment au fost încurajate să descarce aplicația MOMSI – soluția cunoașterii mamelor din proximitate, primele de la care se poate cere sprijin și ajutor în caz de nevoie.

Mai mult decât atât,cei mici au avut ocazia să descopere multe vitamine și tainele bucătăriei la cornerul Bonduelle, iar în zona Cutaden Bebe au învățat despre cum pot deveni Mari Chefi, găsind în gama Cutaden un aliat de nădejde care să le protejeze pielea delicată. Freshful by eMAG i-a surprins pe invitați cu un super-corner, pregătindu-le StepMania, tatuaje pentru copii, evantaie, baloane și coduri promo. La cornerul Magnapharm participanții au descoperit Sudocrem, crema antispetică recomandată copiilor și adulților cu probleme ale pielii, și s-au bucurat de workshop-ul giant bubble și întâlnirea cu magicianul.În tot acest timp, Carrefour ne-a încurajat să ne bucurăm de micile lucruri din viețile noaste, invitând participanții la relaxare și slow living, iar Catena – Farmacia Inimii i-a întâmpinat pe cei mici cu zâmbete și surprize.

Totodată, copiii și-au exersat talentul la atelierele de olărit, robotică, de pictură pe figurine de ipsos, de fuste tutu curcubeu, de șah, de căsuțe în miniatură, sport, muzică, circulație rutieră și multe altele susținute de partenerii Clay Play Ceramica, Coding Hub, Playouth, Chessy Club, Lura, Educative Minds, AKTIV Club, Butterfly Music School, Poliția Română, Brigada de Gardă 30 „Mihai Viteazul”. Joc și joacă a fost cât e ziua de lungă la cornerele amenajate de Kiddos Toys Club România și De-a joaca. Au fost prezenți la Forbes Kids Festival 2022 și câțiva dinozauri simpatici de la Dino Parc Râșnov, plus Cuțulache și Pisicuța Minimax, aceștia având mare cerere la poze.

Pentru a asigura energia și buna dispoziție pe parcursul întregii zile, cafeaua și apa au fost din partea casei. Nespresso, cafeaua oficială a festivalului, a pregătit pentru cei mari rețete aromate pentru momente memorabile, iar Nazzurro Aqua, apa oficială a festivalului, s-a pregătit cu apă purificată nelimitată plată la temperatură ambientală, apă purificată rece și apă purificată frizzante pentru fiecare. Și bineînțeles, nu au lipsit nici micile plăceri, precum cel mai bun gelato de la Anelyse. Gelato Artigianale, pizza de la Domino’s Pizza România, sucuri de la Granini sau Sloop.

Bucurie și efervescență a fost și pe scena de la Forbes Kids Festival 2022. Teatrul Ion Creangă a urcat pe scenă cu piesa „Punguța cu doi bani”, Opera Comică pentru Copii – cu spectacolul de magie „Magic Way”, Minunații lui Verdini – cu show-ul „Baloane de Săpun”. Nu au lipsit nici spectacolele de muzică și de dans oferite Butterfly Music School și AnaDance. Federația Română de Scrimă le-a prezentat celor prezenți secretele acestui sport elegant, iar Maria Caterina Imperiale de la Agenția It KIDS – Art School & Modelling Agency i-a încântat pe spectatori cu o superbă prezentare de modă.

Pe parcursul evenimentului, Forbes Kids România a organizat tombole cu peste o sută de premii oferite de partenerii evenimentului și le-a pregătit tuturor participanților goodiebags și amintiri frumoase de luat acasă.

Forbes România le mulțumește tuturor partenerilor care au susținut Forbes Kids Festival 2022 și, implicit, timpul de calitate în familie.

Parteneri strategici: Automobile Bavaria, Carrefour, TEILOR, Nordis Group, TBI Bank Romania, Element Industrial

Cafeaua oficială: Nespresso

Apa oficială: Nazzuro Aqua

Parteneri gold: Catena – Farmacia Inimii, Reciclad’OR, Leea’s Room, Proiectul PRIVEȘTE ÎN VIITOR – dezvoltat de Vision for Life Paris, Salvati Copiii Romania și Essilor România

Parteneri silver: Bonduelle, Dr. Phyto Romania, Kiddos Toys Club Romania, Freshful by eMAG, Cutaden Bebe, De-a joaca, MOMSI

Parteneri: Chilli Ideas, Republica Bio, LURA, Educative Minds, Minimax, PlaYouth, Butterfly Music School, Clay Play Ceramica, Coding Hub, Opera Comică pentru Copii, Teatrul Ion Creangă, AnaDance, Federația Română de Scrimă, Dino Parc Râșnov, Clinicile Nicomed, Sano, Keff Romania, Lino Lada, Educație prin șah, Chessy Club, Federația Română de Șah, AFiSport.ro, Mustela Romania, Tedi, Anelyse. Gelato Artigianale, Asevi, Holograma 3D, Minunații lui Verdini, Granini Romania, Poliția Română, Brigada 30 Gardă “Mihai Viteazul”, SPQR LEGION, Hama, Sloop, Maria Caterina Imperiale, It KIDS – Art School & Modelling Agency, AKTIV CLUB, Magia Lutului, Tobogane Gonflabile JAB, Moveout, Domino’s Pizza România, Playmobil România, Usborne, Eurolife FFH Asigurări România

Parteneri media: Itsy Bitsy, Modern Dads, Ela Craciun, Solonaria, Asociația Andreea Răducan, Alexisme by Alexa Stănescu, Crestem si Calatorim, Ivona Rustem, Anca Arau, Mama Lui Vladimir, BebeH, Cup & Candle by Oana Botezatu

Vă invităm să vedeți fotografiile de la Forbes Kids Festival și dacă vă regăsiți, să vă „tag”-uți”!

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. Brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediul publicațiilor Forbes România și ForbesLife România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Vizitați Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania