FacebookTwitterLinkedIn

Discovery lansează „Supraviețuire: Singur sau în echipă?” / „Survive the Raft”, descris ca un experiment social de nouă episoade, începând de duminică, 17 septembrie, de la ora 22:00.

Emisiunea a fost inspirată de studiul comportamental realizat în 1973 de antropologul mexican Santiago Genovés, care a vrut să știe dacă oameni din culturi și medii diverse pot lăsa deoparte diferențele și pot lucra împreună, în timpul unei călătorii de 101 zile pe Acali.

Cincizeci de ani mai târziu, Discovery duce lucrarea revoluționară un pas mai departe, cu o nouă abordare a misiunii originale.

Prezentată de Nate Boyer, Beretă Verde a armatei Statelor Unite, jucător de fotbal american și actor, producția va avea premiera pe 17 septembrie de la 22:00, pe Discovery Channel, notează Media Expres.

Filmată în apropiere de Insulele Perlelor din Panama, emisiunea „Supraviețuire: Singur sau în echipă?” urmărește nouă concurenți care pleacă pe Acali II timp de 21 de zile, pentru a testa dacă interesele personale vor sabota șansa echipei de a câștiga o avere împreună.

Miza este mare: cu fiecare misiune reușită, echipa câștigă bani pentru un pot comun, care va fi împărțit în mod egal de către cei care ajung la final.

În fiecare săptămână, participanții trebuie să îndeplinească provocări fizice și intelectuale menite să perturbe și să divizeze grupul.

La finalul fiecărui episod, echipajul de pe Acali II are opțiunea de a continua ca grup sau de a schimba unul dintre ei cu un nou participant.