Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul One United cumpără un teren de 25.350 mp pentru suma de circa 20 mil. euro

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București.
One High District

Dezvoltatorul One United Properties, controlat în proporție de 65% de Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, a încheiat un antecontract pentru achiziția unui teren cu o suprafață de 25.350 mp, situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București, respectiv pentru achiziția unei cote indivize de ½ dintr-un teren în suprafață de 3.651 mp, având destinația de drum de acces.

Valoarea totală a tranzacției este de 20.645.100 euro (o parte din preț se plătește la obținerea autorizației de construire și semnarea contractului final de schimb și restul în apartamente și parcări aferente, la finalizarea proiectului ce urmează să fie dezvoltat pe respectivul teren).

Pentru acest teren a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii, care permite dezvoltarea unui proiect imobiliar cu o suprafață construită (suprastructură) de aproximativ 95.000 mp.

Compania intenționează să dezvolte pe noul teren achiziționat un nou proiect imobiliar, One High District, care va cuprinde atât unități rezidențiale, cât și spații comerciale, precum și o serie de facilități precum gym și piscină, restaurante, market, cafenele, spații verzi pentru relaxare.

Reamintim că, recent, dezvoltatorul a mai achiziționat un teren de 2 ha de la Țiriac Group pentru 15 milioane de euro, pe care vrea să dezvolte un nou proiect imobiliar, One Lake Club.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii