Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

One United Properties cumpără de la Țiriac Group un teren de 2 ha, pentru 15 mil. euro

Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre cei mai importanți jucători din piața real estate din România, a achiziționat de la o companie din cadrul Țiriac Group un teren de 21.165 mp pe malul Lacului Tei.
105 RO30 Andrei Diaconescu Victor Capitanu

Pentru terenul respectiv a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii.

De asemenea, compania informează că intenționează să dezvolte pe terenul astfel achiziționat un nou proiect imobiliar, One Lake Club, care va fi conceput ca un club rezidențial cu apartamente cu design contemporan și facilități integrate, precum piscină, spa, sală de sport și braserie.

Reamintim că, recent, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat începerea ofertei publice inițiale pentru listarea One United Properties la BVB.

Oferta publică inițială pentru acțiunile One United Properties va începe pe 22 iunie și se va derula până la data de 2 iulie 2021. Dezvoltatorul va emite 130.007.085 acțiuni, iar intervalul de preț stabilit este între 1,93 și 2,12 lei per acțiune.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii