Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul London Partners finalizează ansamblul rezidențial Soho Unirii

Dezvoltatorul britanic London Partners anunță că a finalizat Soho Unirii, cel mai mare proiect rezidențial dezvoltat în apropiere de zona Piața Unirii, iar aproximativ 70% dintre locuințele incluse în proiect au fost deja vândute.
Soho Unirii

Proiectul cuprinde 236 de apartamente cu una, două, trei și patru camere, incluse în trei clădiri cu un regim redus de înălțime, cinci etaje plus al șaselea retras. Investiția în dezvoltarea Soho Unirii s-a ridicat la circa 26 de milioane de euro.

Compania britanică a obținut recent recepția lucrărilor din partea autorităților, în acest moment lucrându-se la ultimele detalii ale proiectului, în special în zonele comune. Predarea efectivă către cumpărători va fi realizată până la finalul acestei veri, în funcție de procesele individuale de cadastrare și intabulare, transmit reprezentanții companiei.

”Piața imobiliară din România este una atractivă și suntem satisfăcuți de rezultatele înregistrate cu Soho Uniri, unde am deschis practic o nouă zonă de dezvoltare rezidențială, în inima Bucureștiului. Analizăm diferite oportunități noi de investiții, fiind interesați atât de noi potențiale dezvoltări rezidențiale cât și de potențiale dezvoltări mixte, care să includă atât spații de birouri cât și rezidențiale”, a declarat RichardMcLaughlin-Duane, Managing Partner London Partners, dezvoltatorul proiectului.

London Partners este o companie britanică de dezvoltare imobiliară, parte a unui grup internațional activ pe piața româneasca din 1994. Dezvoltatorul proiectului, compania britanică London Partners, precizează că analizează alte potențiale investiții pe piața imobiliară locală.

Citește și: România este în topul ţărilor europene în privința dezvoltării parcurilor de retail

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii