FacebookTwitterLinkedIn

Compania românească de dezvoltare software mindit.io s-a extins la începutul acestui an cu un nou birou în Elveția, în completarea celor de la nivel local.

Până la finele anului, compania își propune crearea unei echipe de 10 oameni pentru noul birou și creșterea portofoliului cu noi clienți din Elveția. În prezent, la biroul din Zug activează doi dezvoltatori software.

În România, compania mai are birouri în București, Iași, Sibiu și Cluj și vizează atingere unei cifre de 300 de angajați anul acesta, de la aproximativ 180 în prezent.

Extinderea în Elveția reprezintă o decizie strategică pentru mindit.io, în contextul în care o parte relevantă a portofoliului nostru constă în clienți din această țară. Vrem să fim prezenți fizic atât pentru a ne consolida relațiile și a facilita colaborarea cu aceștia, cât și pentru a obține noi parteneriate locale. De altfel, acesta este doar primul pas spre extindere externă, planurile noastre pe termen mediu vizând și alte țări în acest sens”, a declarat Lucia Stoicescu (foto), co-CEO mindit.io.

Potrivit reprezentanților mindit.io, biroul din Elveția reprezintă primul pas în strategia de extindere a companiei în afara României. Planurile pe termen mediu vizează consolidarea poziției în regiunile DACH (Germania, Austria și Elveția), în Statele Unite și explorarea oportunităților de business în Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg).