FacebookTwitterLinkedIn

NEPI Rockcastle, investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, anunță demararea lucrărilor la Promenada Mall Craiova, în urma unei investiții care se ridică la 125 de milioane euro și al cărei termen de finalizare va fi trimestrul patru din 2023.

Construit pe un teren de aproximativ 200.000 mp, centrul comercial va dispune de o suprafață închiriabilă de 53.000 mp, cu o suprafață construită de 72.000 mp și 2.100 locuri de parcare, pe care la va pune la dispoziția clienților săi.

Vom avea în cele peste 120 de magazine din Promenada Mall Craiova branduri prezente pentru prima oară în regiune, pentru a crea o experiență relevantă de shopping pentru clienții noștri. Vom crea aproximativ 1.500 noi locuri de muncă în oraș, dar vom da și un semnal puternic și altor investitori pentru economia locală. Punem în acest centru comercial, unic prin design, toată experiența acumulată în investiții similare derulate de noi”, a declarat Marius Barbu, Asset Director, NEPI Rockcastle.

Investiția NEPI Rockcastle în Craiova cuprinde și lucrări de infrastructură rutieră, pentru a facilita accesul către noul centru comercial.

NEPI Rockcastle deține un portofoliu de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania. În România, compania deține 20 de centre comerciale și 7 strip mall-uri, în cele mai importante orașe din țară, dintre care amintim București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanța), Ploiești (Ploiești Shopping City).