FacebookTwitterLinkedIn

Impact Developer & Contractor, prima companie imobiliară listată la Bursa de Valori București, a finalizat în Greenfield Băneasa o nouă etapă de dezvoltare, Panoramic Apartments, cu o valoare de piață totală estimată la peste 16 milioane euro. Numărul total al locuințelor finalizate în Greenfield Băneasa depășește astfel 2.650 de unități.

Cele 97 de apartamente finalizate, împreună cu parcările alocate, majoritatea subterane, sunt contractate deja în proporție de 97%. Proprietarii se vor putea muta începând cu cea de-a doua jumătate a lunii octombrie. 

”Inițiat acum 15 ani, Greenfield Băneasa rămâne un proiect actual și competitiv, în topul căutărilor și alegerilor bucureștenilor. Astfel, peste 80% dintre apartamente sunt contractate încă din faza de construcție. Deschiderea în această toamnă a celor două facilități, Greenfield Plaza și Wellness Club, va crește și mai mult atractivitatea complexului”, a declarat Ovidiu Grinici, director de vânzări Impact Developer & Contractor.

Ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa este situat în zona de nord a Bucureștiului, în vecinătatea pădurilor Băneasa și Tunari. Dezvoltarea ansamblului a început în anul 2007 și este programată a se încheia în anul 2028, când ansamblul va cuprinde peste 6.000 de unități locative și peste 15.000 de locuitori. 

În această lună, Impact a obținut de la OPT Bank o finanțare de 40 milioane de euro pentru finalizarea a 732 de apartamente din faza a patra de dezvoltare, apartamente ce vor fi livrate anul viitor.