Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Dezvoltatorul Futureal își anunță intenția de a intra pe piața office din România

Dezvoltatorul Futureal își anunță intenția de a intra pe piața office din București, fiind în căutare de birouri pe care să dezvolte proiecte de peste 20.000 de metri pătrați.
116 bestoffice 01 floreasca

,,Planul nostru este să dezvoltăm proiecte office în România. Ne gândim și la centre comerciale, însă este mai probabil să dezvoltăm clădiri de birouri. Cred că România și Ungaria sunt foarte similiare deoarece cea mai mare parte a economiei este concentrată în capitalele București și Budapesta. Așadar, am prefera să intrăm în București și să dezvoltăm proiecte’’, a precizat Tibor Tatar, CEO Dezvoltare Comercial și Retail și membru al Consiliului de Administrație al Futureal.

Reprezentantul Futureal afirmă că dezvoltatorul vizează să dezvolte proiecte de birouri la o distanță de maximum 500 de metri de o stație de metrou.

,,În mod normal noi ne vindem proiectele, luăm banii și îi investim în proiectele viitoare’’, adaugă Tibor Tatar.

De altfel, dezvoltatorul ungar Futureal a mai dezvoltat centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare, aflat acum în proprietatea Immofinanz.

Futureal este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din Europa Centrală și de Est, iar în România este activ prin divizia de investiții rezidențiale Cordia. Portofoliul de dezvoltări și active al grupului se ridică la 2,7 miliarde de euro. Anul trecut, Cordia România a demarat dezvoltării Parcului20, un ansamblu rezidențial cu 469 de apartamente situat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului.

Citește și Fobres Best Offices Hubs 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii