FacebookTwitterLinkedIn

Druid, platforma end-to-end pentru construirea de aplicații de business conversaționale bazate pe inteligență artificială, se alătură rețelei de antreprenori Endeavor Global Network.

Endeavor este o comunitate globală cu peste 2.200 de antreprenori din peste 1.300 de companii active pe 40 de piețe din întreaga lume. Companiile din cadrul rețelei contribuie la crearea a peste 3,9 milioane de locuri de muncă și generează în fiecare an venituri de peste 28 miliarde de dolari.

Druid a raportat o rată de creștere a veniturilor lunare de 5 ori mai mare în anul fiscal 2021 comparativ cu 2020, arată compania. “Următoarea rundă de finanțare seria A va susține traiectoria ascendentă a DRUID, contribuind la expansiunea sa internațională accelerată și îmbunătățirea versatilității platformei, dar și la atingerea obiectivelor de vânzări – venituri anuale de 8,5 milioane de dolari până în decembrie 2022 și12 milioane de dolari până în iunie 2023”, potrivit reprezentanților.

În prezent, Druid are peste 100 de clienți și 130 de parteneriate în întreaga lume. Recent, compania a încheiat un parteneriat cu cu Omnix International, furnizor de soluţii digitale end-to-end din Orientul Mijlociu.

Druid, înființată de Liviu Drăgan în 2018, dezvoltă chatboți pentru companii precum Banca Transilvania, BCR, Regina Maria, Dona, Asirom, Unicredit, BRD, EON, Agricover, Cărturești, Rompetrol, Garanti Bank.