Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Designul impresionant al stațiilor de metrou din Moscova. GALERIE FOTO

Prima întâlnire cu stațiile de metrou din Moscova te va lăsa fără respirație. Niciun alt sistem feroviar nu are un design atât de atrăgător și intrigant.
moscow-metro-featured-image

Stațiile de metrou din Moscova, Rusia, sunt cu siguranță printre cele mai frumoase din lume. Mai mult decât un mijloc de transport, metroul din Capitala Rusiei este cu adevărat o capodoperă a artei și arhitecturii. Nu veți găsi două stații care să pară la fel.

Stațiile de metrou sunt adesea niște portaluri întunecate și negre, într-un subteran al orașului. Cu toate acestea, dacă vă aflați la Moscova, această descriere nu ar putea să se aplice. Stațiile de metrou ale orașului rusesc sunt poate cele mai frumoase din lume. Acestea sunt atât de rafinate încât par mai degrabă niște săli  luxoase decât intrări într-o rețea de transport subteran.

Fiecare stație este unică. Mozaicurile colorate și vitraliile împodobesc pereții unora, în timp ce candelabre stralucitoare atârnă din tavanele altora. Fiecare stație arată ca o mini galerie, care așteptă să-i atragă pe cei peste 2,4 miliarde de pasageri care folosesc sistemul de metrou în fiecare an.

Citește și: Aplicarea simetriei sau asimetriei în designul interior

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii