FacebookTwitterLinkedIn

Compania DAAS, parte a grupului EPTA, intră în parteneriat cu ELI Parks pentru dezvoltarea noului centru logistic și administrativ din Ploiești. Proiectul de tip build-to-suit va avea o suprafață totală de 9.000 mp, inclusiv o zonă dedicată de spații de birouri de 900 mp și va fi livrat în al doilea trimestru al anului viitor.

Noul depozit dedicat DAAS reprezintă prima fază a proiectului ELI Park Ploiești, amplasat în proximitatea centurii de vest a orașului. Pe lângă acest proiect, întregul parc logistic poate acomoda încă 56.000 mp de spații logistice și de producție de clasă A. La final, proiectul este gândit pentru a atinge o suprafață total construită de 65.000 mp.

„Decizia de a dezvolta un nou parc logistic și industrial la Ploiești se încadrează în strategia de expansiune a ELI Parks, ce prevede livrarea a 200.000 mp până la finalul anului 2024, atât în București cât și în alte orașe cheie din țară. Această suprafață se adaugă portofoliului deja existent de 50.000 mp din București”, spune Andrei Jerca, Managing Director, ELI Parks.

DAAS este parte din grupul EPTA, companie multinațională specializată în domeniul soluțiilor de tip temperatură controlată. Cu o experiență de peste 29 de ani pe piața din România, compania a fost implicată în furnizarea și echiparea a peste 1.200 de magazine, dintre cele mai importante lanțuri de retail.