Cautare
, Contributor

IT |
|

Cursuri IT gratuite pentru angajații companiilor, finanțate prin fonduri europene

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS) anunță extinderea programului TechTalent Growth, prin care angajații companiilor din țară pot beneficia de cursuri IT gratuite.  
cursuri IT programare

Companiile din diferite domenii de activitate, indiferent de dimensiune, dar cu potențial de inovație, își pot înscrie angajații pentru perfecționare în următoarele domenii: programare, web design, administrare de baze de date, DPO. Acestea trebuie să aibă sediul principal sau secundar din afara Bucureștiului și a județului Ilfov. 

De asemenea, participanții la cursuri trebuie să fie angajați cu contract de muncă, integral sau parțial la compania ce aplică la acest program. 

Înscrierile la cursuri se fac doar până la finalul lunii aprilie.

Companiile pot selecta pentru angajații lor unul dintre cele cinci cursuri disponibile în program, respectiv: Programare (DevOps și Java), Baze de Date, Web design, toate la nivel avansat, și un Curs de formare Data Protection Officer (DPO). Toate cursurile sunt certificate ANC.

Cursurile se desfășoară online, fiind susținute de formatori cu experiență în trainiguri și cursuri IT. TechTalent Growth este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU/464/3/12/128239) și se derulează în perioada 2020-2021.

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii numără peste 140 de membri și a fost înființată în 1998 cu scopul de a sprijini dezvoltarea industriei locale de software și servicii.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii