FacebookTwitterLinkedIn

Blugii, un articol vestimentar care a cunoscut o popularitate de necrezut. Femei, bărbați și copii de toate vârstele, care iubesc diverse stiluri vestimentare aleg acest articol pentru a-și completa ținutele într-o notă lejeră, dat fiind că blugii sunt confortabili și ușor de purtat.

Aceștia se pot adapta la orice tip de siluetă pot fi astfel combinați cu diverse articole vestimentare pentru stilizări la modă, în stilul preferat. Parte din orice garderobă, blugii vin într-o mare varietate de modele, culori și designuri, iar fiecărei persoane i se potrivesc anumite modele, în funcție de stil sau de tipul de siluetă. Iată câteva dintre sfaturile de care poți ține cont atunci când alegi blugii potriviți în funcție de morfologia corpului. 

Ce blugi sunt potriviți pentru femeile cu șolduri mari? 

Designul ideal al blugilor pentru femeile care au șoldurile late este cel drept sau bootcut. O femeie lată în zona șoldurilor va avea nevoie de o pereche de blugi care să nu fie prea strânși în această zonă și să aibă un croi drept sau bootcut ușor evazat, astfel încât să acopere cu succes această particularitate considerată de multe femei defect. 

Ce modele de blugi sunt potrivite pentru evidențierea feselor?

Dacă nu ai fesele plinuțe, ba dimpotrivă, simți că ai nevoie de un efect de push-up în această zonă pentru a arăta bine, poți alege dintre modelele de blugi cu talie joasă. Iar vestea bună este că după ce mulți ani au lipsit din tendințele în modă, s-ar părea că acum revin în forță și vei putea să îți stilizezi ținutele cu ajutorul lor. Poți alege de pe MODIVO chiar și pentru modele de blugi cu talie joasă, dar cu buzunare înalte, ușor înclinate la spate, astfel încât să poți da impresia unor fese rotunjite. 

Dar pentru fese pline, rotunjite?

Dacă ți se pare că fesele tale sunt prea pline, prea rotunjite – altfel spus, dacă ți se pare că ai fundul prea mare – și ești complexată de acest aspect, ideală este să alegi de pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/blugi modele de blugi cu talie înaltă care nu numai că vor acoperi foarte bine această parte a corpului, dar îți vor oferi și senzația că fesele nu mai sunt atât de proeminente. Acordă atenție buzunarelor care pot crește vizual volumul în zona feselor dacă au cusăturile prea vizibile. Este de preferat să alegi blugi cu talie înaltă, cu buzunare simple și în culori uni, fără modele deosebite. 

Ce blugi sunt potriviți pentru picioare scurte? 

Dacă vrei să oferi impresia unor picioare mai lungi, poți alege dintre modelele de blugi drepți – blugii flare sau bootcut. Alege dintre modelele de blugi drepți subțiri sau ușor decupați și lasă gleznele la vedere pentru a oferi iluzia unor picioare mai lungi. Poartă astfel de blugi cu pantofi cu talpă înaltă sau cu tocuri cui și vei câștiga cu adevărat câțiva centimetri, cel puțin din punct de vedere vizual. 

Dar pentru picioare lungi?

Pentru picioarele lungi, ideali sunt blugii subțiri sau cei evazați. Dacă ai picioare lungi și dorești să le arăți, poți alege o pereche de blugi cu un croi slim, însă în caz contrar poți alege blugii strânși în zona șoldurilor și în zona coapselor. Aceștia pot fi totuși evazați în partea de jos a corpului.