FacebookTwitterLinkedIn

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații industriale și logistice din Europa Continentală, a obținut prima certificare BREEAM Outstanding din portofoliul său din România, pentru spațiul multifuncțional Clubhaus, parte a CTPark Bucharest West.

Amplasat în vestul Bucureștiului, la km 23 pe Autostrada A1, CTPark Bucharest West (peste 770.000 mp suprafață închiriabilă) este cel mai mare parc industrial din România, precum și din rețeaua CTP, dezvoltator prezent în 10 țări. 

„Clubhaus este o parte importantă a CTPark Bucharest West și s-a impus ca un game-changer pe piața parcurilor industriale, prin faptul că a fost gândit ca o platformă pentru evenimente educaționale, având un amfiteatru multifuncțional, în care clienții noștri pot susține workshopuri și traininguri, cât și pentru serviciile pe care le oferă”, a afirmat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

În cadrul Clubhaus, angajații parcului au acces la restaurant, pizzerie, cafenea, săli de întâlniri, cabinet medical cu servicii medicale gratuite, zonă de sport în aer liber și minimarket. 

Toate clădirile construite de CTP în urmă cu mai mult de trei ani, respectiv cele achiziționate de CTP România, sunt certificate folosind versiunea pentru construcții existente a standardului BREEAM, BREEAM In-Use. CTP deține 65 de clădiri certificate BREEAM In-Use, cu un punctaj mediu de 60,31%. Dintre acestea, 57 au obținut BREEAM In-Use Very Good și 8 au obținut certificarea BREEAM In-Use Excellent. 

În prezent, CTP România are în curs de certificare alte 14 clădiri existente și încă 26 de clădiri noi in fază de proiectare sau execuție.