FacebookTwitterLinkedIn

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații industriale și logistice din Europa Continentală, a livrat un depozit personalizat cu o suprafață de aproximativ 35.000 mp pentru lanțul de farmacii A&D Pharma – Dr.Max Group. Tranzacția a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox. CTPark Mogoșoaia este amplasat pe Șoseaua de Centură a Capitalei și consolidează portofoliul CTP România de peste 2,1 milioane mp în total, dintre care 1,5 milioane mp sunt în București.

„Cooperarea noastră cu A&D Pharma – Dr.Max Group a început în 2020 și, în mai puțin de doi ani, am livrat cu succes peste 45.000 mp în două locații, București și Sibiu. CTPark Mogosoaia este cu siguranță un depozit flagship atât pentru noi, cât și pentru A&D Pharma – Dr.Max Group”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

Grupul farmaceutic are peste 4.500 de farmacii deservite în toată țara și peste 200 de milioane de unități procesate anual, astfel că nevoia de depozitare și calitatea spațiilor sunt esențiale. 

„Cu o investiție de peste 30 de milioane de euro, noul centru logistic național este un proiect de ultimă generație, fiind prima linie de colectare semiautomată pe distribuția de produse farmaceutice și unul dintre cele mai mari depozite farmaceutice din Europa Centrală și de Est”, a afirmat Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group.

În afară de CTPark Mogoșoaia, CTP deține alte cinci parcuri industriale în jurul Capitalei: CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest, CTPark Chitila, CTPark Bucharest North și CTPark Bucharest South.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta. Până la finalul anului, portofoliul dezvoltatorului este așteptat să depășească 2,5 milioane mp.