FacebookTwitterLinkedIn

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, extinde parcul industrial CTPark Craiova East cu o nouă clădire care va fi livrată până la finalul anului, fiind deja complet închiriată. Grupul farmaceutic A&D Pharma – Dr.Max Group, cu peste 5.000 mp, va fi unul dintre chiriașii noului depozit.

Compania farmaceutică este, de asemenea, chiriaș în parcurile CTP din București, CTPark Mogoșoaia fiind cel mai mare depozit farmaceutic din țară (35.000 mp), precum și în CTPark Sibiu (9.000 mp). 

„Am intrat pe piața din Craiova anul trecut, prin achiziția CTPark Craiova East, un parc industrial pe care îl extindem deja și care va depăși 53.500 mp până la finalul anului”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

Ana Dumitrache, Country Head, CTP România

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de compania de consultanță Cushman & Wakefield Echinox.„Prin această tranzacție, A&D Pharma – Dr.Max Group devine un chiriaș semnificativ de spații logistice la nivel național. În ultimii trei ani, am contribuit cu succes la extinderea portofoliului logistic al companiei cu peste 50.000 mp în orașe-cheie din România, București, Sibiu și Craiova”, a declarat Rodica Târcavu, Partner Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox.

În prezent, CTPark Craiova East are o suprafață de 40.000 mp, iar după această extindere, va ajunge la un total de circa 53.500 mp, reprezentând un important hub logistic în zonă. 

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta. Până la finalul anului, portofoliul dezvoltatorului este așteptat să depășească 2,5 milioane mp.