Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Consiliul Concurenței autorizează preluarea Black Sea Vision SRL de către Globalworth și Sorin Preda

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Globalworth Holdings Cyprus Limited și Sorin Preda vor deţine în comun Black Sea Vision SRL, companie înfiinţată în urma unui proces de divizare a societății Global Vision Property Management SRL.
 aboneaza-te
consiliul_concurentei.jpg

Globalworth Holdings Cyprus Limited face parte din grupul Globalworth, care dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri, cu destinație mixtă și proprietăți în sectorul logistic, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Sorin Preda este fondatorul Global Vision, care desfăşoară activităţi în domeniul construcțiilor de clădiri. Grupul Global Vision oferă în prezent soluții integrate în segmentul imobiliar de la construcția efectivă de clădiri până la gestionarea proprietăților şi abordează orice tip de nevoi din industria imobiliară, cum ar fi construcția de clădiri de birouri, proprietăți industriale – depozite, zone de servicii, proprietăți rezidențiale, proprietăți comerciale de tip mall-uri, clădiri de parcare, galerii comerciale.

Compania nou înfiinţată Black Sea Vision SRL va fi activă în domeniul închirierii de spații cu destinație industrială și într-o mai mică măsură pe piața spațiilor de birouri și retail

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996) această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă a evaluat tranzacţia şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, se arată într-un comunicat al Consiliului Concurenței.

Citiți un interviu în exclusivitate cu Sorin Preda în ediția următoare a revistei Forbes

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii