FacebookTwitterLinkedIn

MedLife a finalizat achiziția Spitalului OncoCard Brașov, după aprobarea Consiliului Concurenței. Cu peste 240 de angajați și colaboratori, OncoCard Brașov a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 63,7 milioane de lei.

Prin această achiziție, MedLife își consolidează poziția în zona tratamentelor oncologice și a radioterapiei, după ce anul trecut a cumpărat un alt jucător din domeniu, Neolife.

Inaugurat în 2012, printr-o investiție de peste 24 milioane de euro, Spitalul OncoCard Brașov oferă servicii de diagnosticare și acoperă toată gama de terapii active specifice domeniului oncologic. 

Potrivit reprezentanților MedLife, tranzacția OncoCard a fost derulată de către Policlinica de Diagnostic Rapid (PDR), prima companie achiziționată de MedLife în urmă cu 12 ani. Odată cu finalizarea acestei achiziții, MedLife va integra în Brașov 15 unități medicale, printre care două spitale de mari dimensiuni, trei hyperclinici, trei laboratoare și o serie de microclinici și centre de testare aflate în proximitate. 

“În urmă cu mai bine de un deceniu, PDR avea 2 unități și o cifră de afaceri de cca 3 milioane de euro astăzi, după 12 ani, ca parte din Grupul MedLife, discutăm despre 15 unități medicale, aproape 30 de milioane de euro și despre perspectiva finalizării propriilor achiziții”, a declarat Mihai Marcu, Președinte al MedLife Group.