FacebookTwitterLinkedIn

Connections Consult, grup de companii de transformare digitală, listat pe Piața Principală a Bursei de Valori București, a dezvoltat o platformă care facilitează comunicarea între organizații guvernamentale și societatea civilă.

“Prin colaborarea dintre Connections și Concordia, toate propunerile legislative de la nivel central sunt făcute publice cetățenilor și mediului de business, înainte să fie dezbătute și să devină legi promulgate sau abrogate de organismele statului, pe platforma www.dialogsocial.ro”, potrivit reprezentanților.

Connections Consult are peste 300 de angajați, birouri în Bulgaria și Serbia și reprezentanți de vânzări în Germania și Arabia Saudită. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail. Connections a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de peste 9 milioane de euro, în creștere cu 24% față de anul anterior.

Din luna septembrie, compania Connections este listată pe piața AeRo a Bursei de Valori București.