FacebookTwitterLinkedIn

Afacerea AtelierulTau, o platformă care comercializează sclue profesionale și accesorii, a pornit în urmă cu aproximativ 13 ani. „Astăzi am ajuns să avem la peste 33.000 de produse active și aproape 500.000 de piese de schimb”, spune Sebastian Enache, proprietarul AtelierulTau.ro.

Întrebat despre efectele conflictului militar de la granița României asupra comerțului, Bogdan Aron, advisor și investitor, spune că „mi se pare important ca oamenii, cât și business-urile lor, să fie antifragile, să fie agile și să se adapteze oricăror schimbări care pot apărea. Pe termen scurt este o situație dificilă, dar eu sunt optimist, cred că în e-commerce toate verticalele vor crește”.

Dacă ar putea îmbunătății cumva afacerea sa în acest moment, Sebastian Enache spune că „suntem într-un moment în care căutăm să ne finanțăm peste nivelul de risc pe care o bancă sau un finanțator le acteptă în mod normal”.

Despre cum să începi și să dezvolți un startup, dar și cât de valoros poate fi un advisor cu viziune, discutăm cu Sebastian Enache, owner al AtelierulTau.ro și Bogdan Aron, advisor și investitor. Un episod cu doi invitați de excepție din cadrul podcastului Complex Made Simple, alături de Alex Goagă.