FacebookTwitterLinkedIn

Calitatea timpului petrecut acasă este puternic influențată de igiena locuinței noastre. Astfel, evoluția calitativă a echipamentelor sanitare, care ne pot asigura standardele unui grad optim de confort și curățenie, încep să prindă un avans vizibil în favoarea consumatorilor.

Cand vine vorba despre dotarea caselor cu noile tehnologii sanitare, Cersanit este gata să le ofere clienților echipamente inteligente și pachete complete pentru dotarea și modernizarea băilor casnice. Janos Lupas, Division Director South Europe Cersanit, ne vorbește atât despre viziunea și proiectele companiei în materie de echipamente inteligente, cât și despre planurile acesteia de a-și extinde portofoliul de produse în România.

Cersanit, o companie poloneză prezentă pe mai multe piețe din Europa, activează în industria fabricării și a distribuției echipamentelor pentru baie (plăci ceramice, obiecte sanitare, mobilier, accesorii pentru baie, căzi şi cabine de duş).

Discuția dintre Alex Goagă și Janos Lupas, Division Director South Europe al Cersanit, ne oferă o nouă perspectivă asupra industriei de echipamente și tehnologii sanitare, orientându-ne atenția către un “viitor inteligent”.

Ce inovații sanitare ne rezervă viitorului? Cum inteționează Cersanit să răspundă noilor provocări din industria echipamentelor pentru baie?

Puteți afla mai multe despre companie, dar și despre piața echipamentelor sanitare, în noul episod al podcastului COMPLEX MADE SIMPLE by VTEX.