FacebookTwitterLinkedIn

Life Is Hard |Work Soft, companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București, a înregistrat afaceri de 6 milioane de lei în primul trimestru al anului, în creștere cu 16,2% față de perioada similară din 2021.

Din totalul cifrei de afaceri, un procent de 48,01% este aferentă diviziei de ITC & Telco, 32,46% este generată de Insurance (24broker), iar 19,53% vine din alte proiecte. Cea mai mare pondere în cifra de afaceri (46,52%) o are activitatea din zona de telecomunicații, care a generat venituri de 2,8 milioane de lei.

De asemenea, potrivit companiei, valoarea profitului net a crescut cu 39,6%, iar EBITDA cu 50%, față de primul trimestru al anului trecut.

“LIFE IS HARD și-a îmbunătățit, de asemenea, lichiditatea, și pregătește achiziția unei noi companii din tehnologie, pentru care va aloca o sumă estimată la 2,8 mil euro”, anunță reprezentanții.

Pentru anul în curs, Life is Hard vizează generarea de venituri de 25 milioane lei și creșterea capitalizării bursiere la 100 milioane lei.