FacebookTwitterLinkedIn

Realworld Eastern Europe, unul dintre jucătorii pieței locale de integrare de software în zona GIS (Sistem Informațional Geografic), parte a holding-ului olandez Realworld Systems, vizează în acest an un avans al business-ului cu cca. 20%, la aproximativ 16 milioane de lei.

„Ultimii ani au însemnat pentru Realworld Eastern Europe o creștere accelerată a business-ului. Astfel, dacă în 2019 cifra de afaceri a companiei a atins 10,3 milioane de lei, în 2021 s-a situat la 14,8 milioane de lei”, a declarat Bogdan Hebean, Managing Director  Realworld Eastern Europe.

Compania este prezentă pe piața locală de 24 de ani și este unul dintre principalii furnizori de servicii şi produse GIS pentru companiile care dezvoltă reţele şi infrastructuri distribuite geografic.

„Ne continuăm planurile de dezvoltare a verticalelor de business în acest an, însă soluțiile de tip GIS vor aduce, cu siguranță, cca. 75% din cifra de afaceri a companiei. Totuși, soluțiile de automatizare și orchestrare de procese precum și cele de digitalizare a proceselor de mentenanță (CMMS) sunt două priorități ale companiei pentru anul în curs”, a subliniat Bogdan Hebean.

Compania se concentrează anul acesta este pe zona telecom, însă se are în vedere și o penetrare a sectoarelor fin-bank, dar și manufacturing (producție) cu soluții care pot avea un impact imediat în operațiunile companiilor.