FacebookTwitterLinkedIn

Hidroelectrica S.A. a devenit de partenerul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) pentru susținerea Echipei Olimpice a României pe durata pregătirii, calificării și participării la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Mihai Covaliu, președinte COSR și Karoly Borbely, președinte directorat Hidroelectrica, au semnat joi contractul de sponsorizare care se întinde pe o perioadă de 10 luni. Momentul a fost marcat de înmânarea tricoului Team Romania noului partener. Campioana europeană la tenis de masă, Bernadette Szocs i-a oferit lui Karoly Borbely  tricoul Echipei Olimpice.

Sprijinul  Hidroelectrica SA  va fi dedicat atingerii obiectivelor de performanță asumate de sportivi și Comisia Tehnică Olimpică pentru Sportul de Performanță la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român: „Suportul  Hidroelectrica SA  oferit Familiei Olimpice, COSR-ului, ne duce cu un pas mai aproape de podium. Deschiderea noului nostru partener aduce o motivație în plus atat pentru sportivi, cât și pentru antrenorii care muncesc pentru succesul olimpic!  Călătoria aceasta pe care Team Romania o face spre Jocurile Olimpice de la Paris  este alimentată cu „energia” care vine și de la Hidroelectrica, care, de acum, face parte din echipă, din Team România. Vă mulțumesc, în numele întregii echipe, pentru ajutorul oferit în drumul spre marea performanță!”

Karoly Borbely, CEO Hidroelectrica: „Prin această colaborare, Hidroelectrica – cea mai valoroasă companie, și COSR – cea mai presitigioasă organizație care reprezintă sportul de performanță, și-au strâns mâinile și își propun să susțina sportivii și, prin exemplu pe care aceștia îl dau public, să ofere românilor inspirație și energie pentru un stil de viață sănătos și activ.

Într-un an olimpic, când cei mai străluciți sportivi ai țării noastre se pregătesc să reprezinte România la cea mai reputată competiție și să lupte pentru a obține medalii noi, considerăm că este esențial să fim alături de ei, să le susținem eforturile.

Știm foarte bine că pregătirea sportivilor pentru olimpiadă, și anume ciclul olimpic, este unul de patru ani, și credem documentul pe care îl semnăm astăzi reprezintă un început de parteneriat extrem de promițător. Suntem mândri să fim partenerii COSR și să facem începând de astăzi echipă cu cei mai valoroși sportivi ai țării.”