FacebookTwitterLinkedIn

Proiectele realizate în 2022 de Color Smart, importatorul și distribuitorul brandurilor Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints, s-au ridicat anul acesta la peste 1 milion de euro. Valoarea reprezintă un sfert din cifra de afaceri a companiei, estimată la 4 milioane de euro pentru anul în curs. 

„Anul acesta am realizat aproximativ 60 de proiecte la cheie, care s-au ridicat la o valoare totală de peste 1 milion de euro și care au inclus atât materialele necesare, cât și realizarea efectivă a decorării la cheie. Am avut locații unde doar materialele achiziționate au ajuns la 70.000 euro, iar împreună cu serviciile de aplicare au depășit 100.000 de euro. Serviciile de proiecte realizate la cheie sunt tot mai cerute, ținând cont că mulți dintre cei ce trec pragul showroom-ului Color Smart își găsesc cu greutate echipe de specialiști care știu să aplice vopselele decorative pretențioase”, a declarat Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart. 

Color Smart a investit încă de anul trecut într-o școală proprie destinată formării de aplicatori profesioniști – Academia Novacolor, în încercarea de a răspunde cerinței apărute în piață odată cu creșterea organică anuală a segmentului de amenajări interioare, creștere ce a fost de 10-15%, în ultimii ani.   

Printre cele proiectele realizate de Color Smart în 2022 se numără amenajarea unei săli de sport de 700 mp din Cluj, pentru realizarea căreia s-a investit peste 100.000 de euro, precum și fost amenajarea unei reședințe din Bacău, o investiție de 120.000 de euro și a unui spațiu comercial din Alba-Iulia, proiect care s-a ridicat la o valoare de aproximativ 110.000 de euro.