FacebookTwitterLinkedIn

Clădirile de birouri Millo Offices, Tandem și U•Center sunt alimentate în procent de 100% cu energie electrică verde, din surse regenerabile, a anunțat dezvoltatorul imobiliar Forte Partners

În plus, clădirile au caracteristici sustenabile precum designul biofilic, sistemele inteligente de ventilație și de iluminat, parcările pentru autovehiculele electrice și sistemele interactive de management ale clădirilor. Companiile chiriașe au acces și la aplicația SpotUs, dezvoltată în parteneriat cu compania clujeană Parking Spotter, care permite interacţiunea complet digitalizată cu toate resursele unei clădiri de birouri: parcare, control acces, biroul de rezervări, managementul utilizatorilor clădirii etc. 

Dintre chiriașii clădirilor de birouri din portofoliul Forte Partners se numără companii precum Booking Holdings, Endava, Inulta, Grohe, Heberger Constructii, Dragne & Asociații, McKinsey & Company, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și altele.

Proiectul Millo Offices a obținut certificarea BREEAM Outstanding cu scorul 91,6. Prima fază a proiectului office U•Center a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, iar dezvoltatorul intenționează să obțină certificări similare și pentru faza a doua a acestui proiect. 

Forte Partners a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial. Alte proiecte în valoare de 100 de milioane de euro sunt planificate pentru lansare în 2022.