FacebookTwitterLinkedIn

În primul trimestru al anului, Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica din București a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 35% (comparativ cu primul trimestru din 2022) și o creștere a profitului net de +12%.

Spitalul are 60 de angajați și 25 de medici colaboratori. În 2022, cifra de afaceri a crescut cu peste 45% (față de 2021), iar pentru 2023 spitalul de boli cardiovasculareare are ca țintă venituri de 4 milioane de euro.  

Numărul procedurilor intervenționale sub angiograf a crescut cu 67%, de la 752 în 2021 la 1.253 în 2022, iar numărul procedurilor chirurghicale a crescut cu 25%.

”Cifrele înregistrate după primele trei luni din 2023 ne motivează să continuăm investițiile în extinderea Angiomedica. Totodată, cifrele demonstrează încrederea pe care pacienții o au în Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica și în echipa medicală de excepție, ce reunește cei mai buni specialiști în tratarea patologiilor cardiovasculare complexe. Dacă vom continua în acest fel, foarte probabil până la finalul anului vom avea un record în ceea ce privește numărul de pacienți tratați cu succes în spitalul nostru”, afirmă Cecilia Covrig, fondatoarea Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica din București.

Având în vedere afluxul tot mai mare de pacienți, în următorii doi ani Spitalul Angiomedica va fi extins cu încă 1.000 de metri pătrați. Investiția se va ridica la circa 1,7 milioane de euro și va cuprinde mărirea capacității ATI şi implementarea specialităților conexe de Medicină Internă și Diabet, dezvoltarea infrastructurii de imagistică medicală și o nouă sală de microchirurgie. Extinderea va aduce spitalului o creștere cu 50% a volumului de servicii.