FacebookTwitterLinkedIn

Compania cu capital 100% românesc CIA Aboliv a investit 3,5 milioane de euro într-o nouă hală de maturare, feliere și ambalare a produselor crud-uscate.

Noua hală a producătorului de preparate din carne a fost inaugurată în comuna Mihai Viteazu (județul Cluj).

Aceasta se întinde pe o suprafață de 1.094 metri pătrați și are o capacitate de maturare produse crud-uscate de 29 de tone pe săptămână. De asemenea, capacitatea de feliere și ambalare este de 5 tone pe zi.

„Hala este echipată cu utilaje de ultimă generație în domeniul produselor feliate. Iar pentru prevenirea contaminării încrucișate, linia de feliere este separată de cea de ambalare. Linia de feliere și ambalare are o lungime de aproximativ 23 de metri, fiind dotată cu un detector de metale, cântar și lămpi ultraviolete”, au transmis într-un comunicat reprezentanții companiei.

CIA Aboliv activează în industria locală a cărnii de peste 30 de ani. În anul 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 160 milioane de lei și un profit net ce a depășit suma de 13,8 milioane de lei. Compania avea în 2021 un număr de peste 400 de angajați.