Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

Christina Verchere, confirmată în funcția de director general al OMV Petrom pentru un mandat de patru ani

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a anunțat cei patru membri ai Directoratului companiei, care vor avea un mandat de patru ani începând cu 17 aprilie 2019 și până la 16 aprilie 2023, potrivit unui anunț al OMV Petrom pe bursă.
 aboneaza-te
Christina Verchere, CEO OMV Petrom

Astfel, Christina Verchere va ocupa funcțiile de director general și președinte al Directoratului OMV Petrom, aceasta având în prezent un mandat provizoriu. La începutul lunii mai a anului trecut, Christina Verchere a înlocuit-o pe Mariana Gheorghe în funcția de director general al OMV Petrom.

Ceilalți membri numiți de Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom sunt: Peter Zeilinger, responsabil cu activitatea de Upstream; Radu Căprău, responsabil cu activitatea Downstream Oil; Franck Neel, responsabil cu activitatea Downstream Gas.

De asemenea, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a confirmat o altă decizie de anul precedent, aceea de a o numi pe Alina-Gabriela Popa în funcţia de director financiar şi membru al Directoratului, cu un mandat de patru ani, în aceeaşi perioadă precum ceilalți patru membri.

Citește și #ForbesEnergy: Weekly Briefing

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii