FacebookTwitterLinkedIn

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out – amenajări interioare complete, închiriază un spațiu de 240 mp în complexul UpGround, deținut de investitorul Globalworth. Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, spațiul îi va găzdui cei 12 de angajați din București ai companiei, care se vor reloca în noul spațiu începând din luna iulie a acestui an.

Aproximativ 40% din suprafața închiriată va reprezenta zonă de lucru pentru angajații companiei, iar un spațiu extins de 150 mp va fi zonă de showroom pentru obiectele de design și mobilier furnizate de Chairry Design & Furniture. Noul spațiu este de 50% ori mai mare decât actuala reprezentanță Chairry Design & Furniture din București din zona Faur.

“În 2021 și în prima jumătate a anului 2022, Chairry a semnat designul interior pentru peste 4.000 mp de spații interioare, reprezentând hoteluri și restaurante, piscine și centre SPA, birouri și clinici. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am realizat o strategie de dezvoltare care să satisfacă cererea pieței, dar și să ne ofere oportunitatea de extindere pentru mai multe segmente de activitate, cum ar fi cel medical și de birouri”, declară Raluca Dorobanțu, Managing Partner Chairry.

Noul showroom al companiei va găzdui piese de mobilier și design provenind de la peste 50 de furnizori și parteneri Chairry. Dintre piesele de mobilier cel mai bine comercializate de Chairry în ultimii doi ani 60% sunt importante din Europa, iar 40% sunt obiecte personalizate prin intermediul producătorilor locali.  

Chairry Design & Furniture este o companie cu proprietari români, care operează de peste 20 de ani pe piața locală. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier și a amenajat peste 50.000 mp de spații interioare.