Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

CEO-ul Tik Tok demisionează din funcție

Kevin Mayer, CEO-ul Tik Tok demisionează din funcție la doar trei luni după ce fusese numit la conducere.
TikTok

Kevin Mayer, CEO-ul Tik Tok demisionează din funcție la doar trei luni după ce fusese numit la conducere, informează Reuters. Cu câteva zile în urmă compania chineză a dat în judecată administrația președintelui Donald Trump din cauza ordinului executiv prin care președinntele SUA a interzis aplicația video în Statele Unite.

Kevin Mayer va fi înlocuit, cu titlu provizoriu, de Vanessa Pappas, directorul general al aplicației în SUA.

Mayer și-a prezentat demisia într-un moment dificil pentru Tik Tok care încearcă să convingp India și SUA că nu reprezintă o amenințare la adresa securității. În același timp, compania poartă discuții și cu potențiali cumpărători în urma unui nou ordin al SUA de a vinde sucursala cu bazele în Statele Unite.

„În ultimele săptămâni, întrucât mediul politic s-a schimbat brusc, am reflectat asupra schimbările structurale necesare ale companiei și ce înseamnă pentru rolul global la care m-am înscris”, a declarat Mayer într-o scrisoare către angajați.

Fondatorul și CEO-ul ByteDance, Zhang Yiming, a declarat că Tik Tok „se mișcă rapid pentru a găsi soluții cu privire la problemele cu care ne confruntăm la nivel mondial, în special în Statele Unite și India”.

Yiming a mai adăugat că Mayer s-a alăturat echipei tocmai în momentul în care compania „intra în mod cert în cea mai provocatoare etapă”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii