FacebookTwitterLinkedIn

București, 10 februarie 2022:  În atmosfera strălucitoare a hotelului Radisson Blu a avut loc, pe 10 februarie, prima ediție a Galei Forbes Personality of the Year, un  eveniment în cadrul căruia Forbes România i-a premiat și i-a promovat pe  acei lideri care au știut să crească și să se reinventeze în cea mai dificilă perioadă a istoriei moderne. Tema junglei a reprezentat tema esențială a acestei prime ediții a evenimentului Forbes Personality of the Year, de la invitații până la decorul din sală și muzica live.

Cele 15 personalități premiate în cadrul evenimentului au primit un trofeu realizat de Betonia dintr-un material rezistent care are capacitatea de a se adapta condițiilor extreme: betonul. 

Forbes Romania a ales top performerii, vârfurile de lance, campionii rezilienței, ai reinventării și ai inovației din mai multe domenii de activitate. Cele mai importante personalități ale mediului de business care au fost premiate în această seară au fost: 

Invitații evenimentului s-au bucurat de momentul special oferit Trupa africană Ivanga , au savurat noile arome exclusive de cafea oferite de Nespresso, au degustat vinurile românești pregătite de Carrefour România, au admirat colecția de ceasuri Longines adusă de KULTHO, au încercat bijuteriile exclusive cu diamante aduse de Teilor și s-au bucurat de BMW iX, primul SUV complet electric prezentat de Automobile Bavaria.

  • Radu Hanga, PREŞEDINTELE BURSEI DE VALORI BUCUREŞTI – domeniu: SERVICII FINANCIARE / subdomeniu: BURSA 
  • Florin și Geanina Enache, fondatori Teilor – domeniu: COMERȚ / subdomeniu: ANTREPRENORI 
  • Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz România – domeniu: IMOBILIARE ȘI CONSTRUCȚII / subdomeniu: FONDURI DE INVESTIȚII 
  • Ștefan Vuza, Președinte SCR Grup – domeniu: INDUSTRIE / subdomeniu: CHIMIE 
  • Felix Pătrășcanu, Cofondator Fan Courier – domeniu: TRANSPORT / subdomeniu: CURIERAT
  • Christina Verchere, CEO OMV Petrom – domeniu: ENERGIE / subdomeniu: OIL&GAS
  • Victor Căpitanu, Managing Director One United Properties și Andrei Diaconescu, Managing Partner One United Properties – domeniu: IMOBILIARE ȘI CONSTRUCȚII / subdomeniu: DEZVOLTATORI  
  • Marius și Dan Ștefan, Fondatori Autonom Group  – domeniu: SUSTENABILITATE / subdomeniu: DEZVOLTARE 
  • Andrei Cionca,  CEO & Co-founder Impetum Group – domeniu: CONSULTANȚĂ / subdomeniu: MANAGEMENT  
  • Voice Oprean, CEO and founder AROBS Transilvania Software – domeniu: TEHNOLOGIE / subdomeniu: ANTREPRENORIAT  
  • Anca Vlad – Președintele Grupului Fildas-Catena – domeniu: SĂNĂTATE / subdomeniu: FARMA 
  • Dr. Christian Von Albrichsfeld, Head of Country Continental Romania & General Manager Continental Automotive Romania- domeniu: AUTO / subdomeniu: COMPONENTE
  • Murat Buyukerk, CEO Arctic – domeniu: INDUSTRIE / subdomeniu: electrocasnice
  • Ioan Popa Președinte și Fondator Transavia  – domeniu: FMCG / subdomeniu: INDUSTRIE ALIMENTARA 
  • Daniel Dines, Fondator și CEO UiPath – Domeniu: TEHNOLOGIE/subdomeniu software

Forbes România le mulțumește partenerilor săi care au susținut acest eveniment : 

Autotomobile Bavaria, Teilor, Carrefour România, Immofinanz, Nordis și TBI în calitate de parteneri strategici

Nespresso – cafeaua oficială

Catena , One United și Regatta în calitate de parteneri Gold

Obsentum și Grampet în calitate de parteneri Silver

Precum și partenerilor : KULTHO, Consiglieri, Cristallini, Maison Dadoo (responsabili pentru decorul minunat al evenimentului), Chilli Ideas, Jidvei, trupa Ivanga și Betonia (creatorii trofeelor oferit premianților). 

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă, brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediilor publicațiilor lunare Forbes România și ForbesLife România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand », care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Pentru mai multe detalii vizitați www.forbes.ro
Vizitați Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania