Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Ce spune Daniel Dines, cel mai bogat român, despre criza provocată de Coronavirus în economia globală

Daniel Dines, cel mai bogat român și CEO-ul UiPath a transmis un mesaj cu privire la ultimele informații despre virusul COVID-19.
 aboneaza-te
UiPath Conference

În video-ul postat pe Youtube, de către UiPath, Daniel Dines spune că echipa sa lucrează cu diferite clinici pentru a grăbi procesul de diagnosticare al noului virus din China. „Am demonstrat că prin combinația de RPA (robotic process automation) și AI (artificial intelligence) care ajută la diagnosticarea unei radiografii toracice, putem grăbi, cu 50%, procesul constatării medicale și de asemenea putem îmbunătăți grija acordată pacientului și bunăstarea generală a acestuia. Echipele UiPath din Asia au creat roboți, care să le faciliteze situația angajaților noștri, care lucrează de acasă. De asemenea, consider, că roboții pot fi folosiți de către mulți dintre clienții și parteneri noștri.”

CEO-ul UiPath a mai adăugat: „Nouă, celor de la UiPath, ne pasă foarte mult de ce se întâmplă și ne dorim să ajutăm. Vă rog, nu ezitați, să cereți ajutorul, oricărui membru din echipa UiPath, o să facem orice este necesar pentru a fi mai aproape de voi. Vă mulțumim tuturor! Suntem alături de voi!”

Ca o măsură de prevenție premierul Ludovic Orban a anunţat decizia de suspendare a cursurilor în învăţământul preuniversitar, pe o perioadă limitată, în perioada 11 martie – 22 martie inclusiv.

Potrivit unei analize realizate de KeysFin, companie care oferă informații fianciare, impactul indirect al coronavirusului poate deveni major, în pofida faptului că relațiile comerciale sau investițiile străine directe par să fie limitate și să protejeze România din punct de vedere economic.

Un efect imediat s-a resimțit asupra Bursei de la București al cărei rulaj a scăzut în ultimele zile, în contextul în care bursele europene majore și cele americane au înregistrat scăderi pe linie, din cauza temerilor investitorilor legate de impactul Coronavirusului. Mai mult, până acum au fost anulate mai multe evenimente internaționale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii