FacebookTwitterLinkedIn

Inspiră-te din recomandările Amaliei Năstase pentru idei magice!

Știm cât de greu poate fi uneori să alegi cadoul potrivit pentru fiecare, așa că, anul acesta, soluțiile pentru lista lungă de cadouri de Crăciun pot fi găsite într-un singur loc: One Stop Magic Shop Carrefour. De sărbători, Carrefour te provoacă să alegi sau să creezi chiar tu cadoul potrivit, pornind de la propria ta magie.

Pentru și mai multă inspirație, Amalia Năstase a pregătit o serie de recomandări, potrivite cu magia ta:

Crăciunul îmi aduce mereu aminte de copilărie și bucuria de atunci din preajma acestei sărbători, așa că o parte din magia mea e să fiu prima care pregătește cadourile pentru cei mici. Dacă și tu deții magia jucăriilor și a distracției împreună, pentru EXTRA năzbâtii, recomand roboțelul programabil CADA, pe care deja l-am și testat alături de Toma, după ce l-am construit împreună…dar mai mult eu 😊. Cu cele 431 de piese și funcțiile sale surprinzătoare, cu siguranță va fi un cadou captivant și pentru cei mici, și pentru cei mari, care pot asista la montare și programare. Pe noi ne-au atras și jucăriile educative precum setul de chimie și, bineînțeles, nu se putea să ratăm seturile de lego Minecraft.

Sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel nici fără cei care dețin magia celor mai delicioase rețete, care ne adună împreună în jurul mesei. Dacă ești unul dintre ei, magia ta o vei găsi la raftul cu produse EXTRA, cu care sigur îi vei surprinde pe cei dragi în acest an. Pentru EXTRA magie la masa de Crăciun, tot aici găsești cartofii în formă de steluță și brad sau cozonacul festiv, gata de servit. Le poți descoperi în Food Book-ul special de sărbători, și, tot de aici poți să te inspiri pentru cele mai speciale rețete.

Dacă ai magia decorațiunilor și ești primul din grupul de prieteni care scoate din cutie luminițele și decorul festiv, știi deja unde găsești ce ai nevoie. Dacă nu cumva ai deja și cutia de scrisori pentru Moș Crăciun, cum ai rezistat să nu o cumperi până acum? De asemenea, nu poți să ratezi nici adorabilele figurine festive cu pitici.

Dacă, în schimb, abia aștepți sau știi pe cineva care arde de nerăbdare să poarte ținutele festive, cu tematică, în gama TEX găsești o varietate bogată de pijamale cu reni, sau, da – da, ai auzit bine, pulovere cu luminițe led.

Dacă ai magia poveștilor, a creativității, și îți place să găsești mereu cele mai potrivite cadouri chiar și pentru cei mai Greu de citit, poți începe magia de la un titlu din colecția Cărturești pentru Carrefour și să găsești apoi produsele potrivite care susțin atmosfera poveștii. Dacă ai și tu măcar un prieten care mereu numără zilele până la Crăciun, ajută-l să intre în atmosferă cu Marele Atlas al Crăciunului și să rămână în spiritul sărbătorilor chiar și în trafic, cu setul de decorațiune ren pentru mașină.

Acum că știi care ți-e magia, nu rămâne decât să o completezi cu produsele potrivite, din Carrefour. Fie că alegi să oferi un cadou sau o experiență, alege să fie ceva de neuitat. Alege să oferi EXTRA, pornind chiar de la magia ta.