FacebookTwitterLinkedIn

BOOKR, o aplicație mobilă pentru realizarea și gestionarea programărilor, dedicată clienților și business-urilor din servicii, intră în parteneriat cu Uber pentru a oferi utilizatorilor reduceri de până la 50% la serviciile de transport comandate direct din aplicația de rezervări.

„Pe scurt, începând de acum, BOOKR îți face programarea și te și duce la ea. Astfel, utilizatorii Uber aflați la prima cursă vor beneficia de 50% reducere la serviciile de transport, folosind aplicația BOOKR și, dacă sunt deja clienți activi Uber, beneficiază de o reducere de 10% la fiecare cursă, ori de câte ori își onorează programarea făcută prin BOOKR”, a declarat Flavius Fulea, CEO și cofondator BOOKR.

Lansată la începutul anului 2021, BOOKR este prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat, ce permite vizualizarea imediată a locației și oferă un plus de transparență și vizibilitate business-urilor partenere.

BOOKR are, în prezent, peste 20.000 de utilizatori și peste 200 de business-uri înscrise în 21 de orașe din România, printre care Cluj-Napoca și București.  Start-ul-ul estimează că, până la finalul anului, va ajunge la 60.000 de utilizatori și la 360 de business-uri înscrise în aplicație.

La finalul anului trecut, BOOKR a atras o investiție pre-seed de 120.000 de euro, la o evaluare inițială a business-ului de 1 milion de euro.