FacebookTwitterLinkedIn

BMW Motorrad a obținut și în acest an un rezultat remarcabil în alegerea cititorilor revistei MOTORRAD pentru “Motocicleta Anului 2024”. Ceremonia de premiere a avut loc în 18 martie la Stuttgart, iar desemnarea câștigătorilor a fost făcută pe baza voturilor a 49.707 de cititori. 

“Trei modele M au ocupat primul loc în votul cititorilor, iar aceasta este o validare a deciziei de a oferi modele M la BMW Motorrad”, a declarat Markus Flasch, șeful BMW Motorrad, comentând rezultatele alegerii cititorilor din acest an.

În categoria motociclete sport BMW M 1000 RR continuă să domine segmentul extrem de competitiv și fascinant pentru al patrulea an la rând. Cu mixul său unic de dinamică sportivă pe șosele, performanță de top pe circuit și sisteme de siguranță avansate, precum și cu designul său extrem de emoțional, M 1000 RR se află pe primul loc în preferințele cititorilor și în 2024.

Puternica și dinamica BMW M 1000 R este al doilea model M de la BMW Motorrad care ocupă primul loc în categoria Power Naked. BMW R 1250 R a ocupat, de asemenea, locul al treilea în această categorie.

Cu puternica motocicletă sport pentru distanțe lungi BMW M 1000 XR, un al treilea model M de la BMW Motorrad conduce acum pentru prima dată din istoria acestor premii votate de cititori. 

BMW R 1250 RS este încă un câștigător notoriu: după victoriile clare din anii trecuți, BMW R 1250 RS este din nou lider votat de cititori în segmentul Tourer/ Sporttourer

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania