FacebookTwitterLinkedIn

Bicicleta este din ce în ce mai atrăgătoare pentru deplasare, distracție și agreement fiind un mijloc de mobilitate urbană interesant, dar si eco frendly. Numărul de bicicliști a crescut semnificativ in orașele mari din Romania, unde infrastructura s-a dezvoltat în ultimii 10 ani. Pandemia a contribuit ți ea semnificativ la schimbarea percepției oamenilor legat de mobilitatea urbană realizată în special pe bicicletă.

Deși industria de biciclete a avut serios de suferit în ultima perioadă, producția de biciclete în Romania dă semne de revenire, iar în fabrica de biciclete Eurosport DHS din Deva producția a fost demarată în forță, atât pentru modelele de biciclete clasice – bicicletele de oraș, mountain bike, biciclete pliabile, biciclete pentru copii, cât și pentru modelele de biciclete e-bike foarte cerute la export și din ce în ce mai solicitate de publicul din România.

Când deplasarea în oraș cu mașina a devenit dificilă, când toate străzile sunt aglomerate de-ti vine s-o iei mai degrabă pe jos, deplasarea pe bicicleta devine o opțiune foarte bună, eficientă, dar și mult mai ieftină. Să pedalezi nu te costa în plus, este foarte sănătos, te ajută să te menții în formă bună, în schimb deplasarea prin oraș cu mașina devine foarte costisitoare, alimentarea la pompa lasă urme drastice în portofele.

Dacă încă nu ți-ai cumpărat o bicicletă, te sfătuim să arunci o privire pe gama debiciclete MTB sau bicicletele de oras-trekking disponibilă în magazinul online AFiSport.ro. Gama Afisport de biciclete dama te așteaptă cu o vastă colecție de biciclete pentru femei, diverse modele si culori. Daca vrei să cumperi biciclete de copii, cu siguranță ai de unde alege din zecile de modele disponibile pe AFiSport.

Dacă te interesează o bicicletă electrică la un preț foarte bun, probabil cel mai bun preț din piața de profil din România, te anunțăm că poți alege Bicicleta electrica Afisport produsă în România. Această bicicletă electrică Afisport a fost dezvoltata în strânsă colaborare cu Bucharest Bike Traffic și reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni ale momentului.

Pentru cei interesați să își facă upgrade la bicicletă sau care au nevoie de piese pentru bicicleta, www.AFiSport.ro oferă o gamă largă de piese, echipamente ciclism și accesorii biciclete de la mărci internaționale de renume, la prețuri foarte atractive pentru clienți.

Când vrei să îți cumperi o bicicletă, primul tău gând trebuie să se îndrepte spre www.Afisport.ro.